ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το όνομα “3 Pines” προέρχεται από το όνομα της συνοικία μας, τα Τρία Πεύκα! Τα Τρία Πεύκα είναι μια γειτονιά στο Ηράκλειο της Κρήτης πλούσια σε ιστορία, αφού έγινε καταφύγιο για τους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν εδώ μετά την ήττα της Ελλάδας στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο (1919-1922) και την επόμενη ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτή η περιοχή ενσωματώθηκε στο αστικό ύφος του Ηρακλείου, και παραμένει ως σήμερα μια από τις πιο αγαπημένες, παραδοσιακές συνοικίες της πόλης.

Περιπλανηθείτε στη γειτονιά μας για να δείτε κάποια από τα σπίτια των προσφύγων που παραμένουν ως μνημεία του παρελθόντος. Μικρά, ταπεινά σπίτια με γραφικές αυλές, πολύχρωμα γλαστράκια, λουλούδια και αμπέλια που σκαρφαλώνουν στα πολυκαιρισμένα τους κάγκελα. Επιπλέον, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ξενοδοχείο 3 Pines θα συναντήσετε ένα από τα αυθεντικά τρία πεύκα, που έδωσαν το όνομα τους στη γειτονιά, να στέκεται ακόμη αγέρωχα στο κέντρο του δρόμου.

Είτε ταξιδεύετε για ψυχαγωγία είτε για επαγγελματικούς λόγους, το ξενοδοχείο 3 Pines είναι η ιδανική επιλογή διαμονής και γίνεται το δεύτερο σπίτι σας, ένα σπίτι βαθιά συνδεδεμένο με την ιστορική γειτονιά των Τριών Πεύκων και την πόλη του Ηρακλείου – ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινότητας.

3Pines Interior
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece

Design Living

Το ξενοδοχείο 3 Pines Design Living στο Ηράκλειο Κρήτης σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις συνεχώς εξελισσόμενες και ποικίλες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το όραμά μας είναι να ξεπεράσουμε την κλασική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει ένα ξενοδοχείο όπως το ξέρουμε, και να προσφέρουμε ένα “υβριδικό” κατάλυμα για κάθε τύπο επισκέπτη, είτε πρόκειται για ζευγάρια ή οικογένειες, φίλους που ταξιδεύουν μαζί, επαγγελματίες ή ενοίκους που αναζητούν μακροχρόνια διαμονή.

Υβριδικό βέβαια, δεν σημαίνει άψυχο. Ο σχεδιασμός παίζει ζωτικό ρόλο όπου κάθε διαμέρισμα και κοινόχρηστος χώρος του ξενοδοχείου 3 Pines Design Living είναι ένας χώρος που προσφέρει έμπνευση, υπερβαίνοντας τον απλό συνδυασμό επιφανειακής ομορφιάς και λειτουργικότητας.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου 3 Pines Design Living στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι σύγχρονος και διαχρονικός, απλός αλλά με έντονες, φρέσκιες αποχρώσεις. Εμβληματικά έπιπλα καταξιωμένων σχεδιαστών συνυπάρχουν αρμονικά με τα κατά παραγγελία έπιπλα από μασίφ ξύλο δρυός από ντόπιους ξυλουργούς. Η χυτή, αφηρημένου στυλ καρέκλα TOY, η ευέλικτη πολυθρόνα Uncle Jim και η φιλική προς το περιβάλλον καρέκλα A.I. κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό, όλες σχεδιασμένες από τον διάσημο δημιουργό Philippe Starck, συναντούν τα φωτιστικά Light-Air του Eugeni Quittlet που «ξεγελούν» τον νόμο της βαρύτητας, καθώς και τις κομψές λαβές Lama του Gio Ponti που προσθέτουν ένα στοιχείο γεωμετρικής απλότητας στις δρύινες πόρτες. Η σκηνογραφία του ξενοδοχείου 3 Pines Design Living ολοκληρώνεται με προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης που προσθέτουν υφή και χρώμα σε κάθε χώρο.

3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ένας χώρος για να ζεις
Asset 50ldpi
Ιδανικό για επιχειρηματίες
Asset 17ldpi
Πλήρως εξοπλισμένο
Asset 17ldpi
Έπιπλα σχεδιαστή
Asset 30ldpi
Διαμονή μεγάλης διάρκειας
Ηλιακή ενέργεια
EV Charger
Asset 28ldpi
Roof Top Lounge
Asset 18ldpi
Πισίνα
Γυμναστήριο
Asset 46ldpi
Χώρος Εργασίας
Asset 5ldpi
24ωρο Check-in
Team Bonding events
3Pines Design Living | Hotel in Heraklion Crete Grece

Βιωσιμότητα

Το ξενοδοχείο 3 Pines Design Living στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι ένα «αστικό οικοσύστημα», ένας οργανισμός που ζει κι αναπνέει, προσεκτικά σχεδιασμένος για να έχει ένα βιώσιμο, οικολογικό αποτύπωμα. Η καταπράσινη πρόσοψη του κτηρίου δεν είναι απλώς μια αισθητική επιλογή, αλλά και μια συνειδητή προσθήκη που δημιουργεί θερμικά οφέλη και ένα δροσερό αποτέλεσμα που ενισχύει το αστικό μικροκλίμα.

Το design apart-hotel του 3 Pines υλοποιεί μια σειρά στοχευμένων οικολογικών πρακτικών. Οι ηλιακοί συλλέκτες που είναι τοποθετημένοι στην οροφή παρέχουν ενέργεια, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του κτιρίου σε ζεστό νερό, στη λειτουργία των ανελκυστήρων, τον φωτισμό κοινόχρηστων χώρων και άλλα. Έξυπνες εφαρμογές και συστήματα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας ενεργειακό αποτύπωμα που παράγεται από το κτίριο. Η οικολογική ευθύνη μας αντανακλάται και στον σχεδιασμό των διαμερισμάτων. Η επίπλωση αξιοποιεί βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά όπως το ξύλο (τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία από ξύλο δρυός και καρυδιάς) και ανακυκλωμένα υλικά (καρέκλα A.I. του Philippe Starck).

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our site you agree to our privacy policy.